Levering & Handelsbetingelser

Kundeservice

Oplysninger:
Firma: By Panduro
Adresse: Nejstvej 95, 9382 Tylstrup
E-mail: bypanduro@info.dk
Telefon: 61770340

Alle henvendelser kan ske via mail, og sendes til bypanduro@info.dk, eller via besked på min Facebook-side By Panduro eller @by_panduro på instagram.  

Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer,

Levering

Jeg afsender ordrer på alle hverdage. Ordrer som er modtaget i weekenden, på helligdage eller efter klokken 14, afsendes den efterfølgende dag/hverdag.

Efter afsendelsen af din pakke, modtager du et ‘Track & Trace’ nummer via E-mail, som afsendes automatisk første gang DAO registrerer pakken på deres pakkecentral.

Du har mulighed for at vælge følgende fragtmuligheder når du handler hos os:

  • Fragt uden omdeling – DKK 47,- (til nærmeste pakkeshop, eller til selvvalgt pakkeshop som vælges ved checkout)
  • Fragt med omdeling – DKK 47,- (levering til din hoveddør)

Hvis ikke der er mulighed for at levere pakken på hjemmeadressen, omdirigere DAO til den nærmeste pakkeshop, og du får besked om dette.

Priser og betaling

Alle priser på siden er inklusive 25% moms.
Følgende betalingsmetoder kan anvendes på siden:

  • Betalingskort (Dankort, Visa, Mastercard)
  • MobilePay

Ved betaling på hjemmesiden sker betalingen på din konto. Pengene bliver trukket fra din konto, når varebestillingen er modtaget.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du ret til 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige er det en forkert plakat, du har modtaget i forhold til den du har bestilt, bedes du kontakte os.

Bemærk! Hos By Panduro er der ingen fortrydelsesret på ‘personlige billeder’ og ‘personlige kort’. Når du har valgt og betalt, kan du dermed ikke få pengene retur. Så vær ganske omhyggelig! 🙂

Hvis der er skade på pakken ved modtagelse, eller fugt har været årsag til udtværet blæk på plakaten, er der desværre ikke noget at gøre.

Persondatapolitik

Jeg har brug for følgende oplysninger, når du handler hos mig:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Jeg registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Dette er nødvendigt for at pakken kan komme frem herefter slettes de igen 🙂